AstroTherapie Astrologie |Cheiron Astrologie |Zwarte Maan Lilith| Astrologie Consult | Reincarnatie Is... | Astrologie Lezingen
Psychologische Astrologie | Progressieve Horoscoop | Reincarnatietherapie Praktijk | Sessie | Vegetarisch Eten |Gelukspunt | PF In 24 uur trekken alle tekens de Asc voorbij. De MC echter maakt een beperkte slingerbeweging van Oost naar West. Hetgeen ertoe leidt dat ieder Asc-teken over een beperkt [afhankelijk van de plaats op Aarde] aantal MC-teken[s] beschikt.
Penny Kinsky | AstroTherapieUyldert | AstroTherapieNoordKnoop | AstrotherapieAstrologe Marianne Willems | AstrotherapieTop Horoscoop | AstrotherapieCapricornus | Astrotherapie
Praktijk +31 (0)6 33 69 75 96


Asc[endant] MC [Midhemel] | Mogelijkheden in de Buitenwereld


In 24 uur trekken alle tekens de Ascendant voorbij. De MC echter maakt een beperkte slingerbeweging van Oost naar West. Hetgeen ertoe leidt dat ieder Ascendant-teken over een beperkt [afhankelijk van de plaats op Aarde] aantal MC-teken[s] beschikt.

Asc Aries | MC Capricorn
De super-activiteit van Aries die graag plank-gas vooruitdendert in combinatie met Capricorn die graag het hoogste topje bereikt. Deze combinatie is zeer aan elkaar gewaagd. Vurig en verantwoordelijk. Dynamisch en eerzuchtig. TIjdens deze periode zou geborene het meest geschikt zijn als vertegenwoordiger van een status-produkt die met veel allure aan belanghebbenden wordt gebracht. Uitstekende promoter van een groot bedrijf. Uiteraard dient er wel een uitgebreide back-office te zijn om alle kalamiteiten en nieuwe opdrachten de juiste follow-up te geven.

Asc Taurus | MC Capricorn
De kalme Taurus kijkt het nog wel eens rustig an. Iedereen rent en vliegt maar, heur. Poepoe blabla, de stier doet er niet aan mee. Deze geborene is geschikt om alles eens rustig te rangschikken. Taurus doet dit echter zo grondig en degelijk dat niemand er wat op aan te merken heeft. Het werkt. Het is praktisch en deugdzaam. En dit maakt in combinatie met Capricorn geschikt voor zaken die een stevig fundament nodig hebben en toch de top willen bereiken. Het bouwen met stenen. Geschikt dus op de bouw als voorbereider. Werktuigbouwkundige. Constructie-berekenaar. De alledaagse zaken die beheerst dienen te worden.

Asc Gemini | MC Capricorn
Hier wordt de nieuwsgierigheid van Gemini gecombineert met de geconcentreerde kracht van Capricorn. Alles wat aan kennis en wetenswaardigheden werd verzameld wordt nu geconcentreerd en dient te worden gekanaliseerd. Dit aspect geeft kracht en concentratie voor intellectueel onderzoek. Logisch verstandelijk werk. In directe communicatie de leraar. Op afstand ook de leraar maar een die publiceert middels boeken of het internet en zo informatie vrijgeeft. Gedurende deze periode is geborene geschikt iets te doen in de uitgeverijen-business. Of als bureaumedewerker, dtp-er, uitgever of auteur.


Asc Gemini | MC Aquarius
Niets maakt zo nieuwsgierig, in de positieve zin van het woord, als de ijverige Gemini. Ze willen van alles wat weten en leren. Geschikt als de rechterhand van een of andere autoriteit. Ze kunnen verschillende gezichten aannemen. En de linkerhand vertelt de rechter nix. Handigheid is het sleutelwoord. Ze leren snel en kunnen heel gemakkelijk met de nieuwste foefjes werken. Ze beschikken over goede mentale vermogens. Het zijn echter doeners. Men kan ze beter even snel iets voordoen. Dat gaat sneller. Geschikt voor allerlei klusjes. Ze hebben overal een adresje voor en weten altijd de weg. Geschikt als navigator, systeem-analist, etc. Als het maar leuk is en actueel en een tikkie technisch. Met Aquarius-MC een super-combinatie natuurlijk.

Asc Cancer | MC Aquarius
De gevoeligheid krijgt met Aquarius op de MC een ander accent. Hier gaat de aandacht uit naar samenwerking. Idealen worden in samenwerking met gelijkgestemden tot uitdrukking gebracht. Gedachten en gevoelens worden aan het grote publiek ten toon gesteld. Dit kan middels een tentoonstelling of nog genuanceerder kan dit tot uiting komen in een film of roman. Er is hier de mogelijkheid tot samenwerking. Kortom geschikt als filmproducent, drukker, publicist.Asc Cancer | MC Pisces
Cancer stemt zich af en voelt zich hier aangetrokken tot kunstzinnig werk. Het gevoel en de intuitie gaan samen. Er worden gedurende deze periode plannen gemaakt om zich langzaam terug te trekken uit de vaart der volkeren. De belangstelling is gericht op hemel en aarde en de zee. Alles wat het gevoel verzacht, veraangenaamt wordt nu belangrijk. Er wordt gezocht naar verzachtende omstandigheden. Een prettige omgeving. Met Pisces erbij wordt dit een periode van water, zee en zand. Romantiek. En romantiek houdt van lekker eten en drinken. Er wordt gaarne zelf thuis gekookt en gegeten en met Pisces erbij wordt er ook natuurlijk zelf wat gestookt en gebrouwen. En heel misschien wordt hier nog wat over gepubliceerd.


Asc Cancer | MC Aries
Het gevoel gecombineert met kracht. Dienstbetoon gecombineerd met gedrevenheid. De combinatie van water en vuur maakt de zaak niet eenvoudig. In de omgang maakt Ascendant Cancer ietwat teruggetrokken en Aries wil van alles. Dit zal een periode zijn van horten en stoten. Deze energie laat zich niet makkelijk sturen, maar er dient toch mee gewerkt te worden. Allerlei praktische baantjes zullen de revue passeren. De kapper, de schoonheids-specialist, de huisschilder, de schoonmaakster.

Asc Leo | MC Aries
Leo staat graag zelf in de schijnwerpers of helpt anderen de eigen individualiteit neer te zetten. Hier volgt uit voort een baan met gezag over anderen. Aries is graag bezig en trekt rusteloos heen en weer. Geschikt tiijdens deze periode zijn dus activiteiten die in de buitenlucht kunnen plaatsvinden, een baan in de vrijetijdsbesteding.Asc Leo | MC Taurus
Leo staat graag zelf in de schijnwerpers of helpt anderen de eigen individualiteit neer te zetten. In combinatie Taurus als betrouwbaar centrum zijn hier allerlei betrekkingen mogelijk waarbij deze kwaliteiten nodig zijn. Als manager van een bedrijf die zijn clientele voorziet van eten en drinken in een luxe-ambience. Of dit nu een elegant restaurant, een luxe all-inclusive-resort of iets dergelijks is.

Asc Virgo | MC Taurus
Virgo wil graag anderen een dienst bewijzen. In combinatie met Taurus die graag in de natuur vertoefd. Zijn allerlei beroepen mogelijk die met de natuur van doen hebben. Als boer, kweker van groenten en fruit. Eventueel het maken van wijn, waarbij het gistings-proces typisch Virgo is. En het stampen Taurus. Gedurende deze periode komt de geborene het beste tot zijn recht in een omgeving waarin hij of zij in harmonie met de natuur kan zijn. Levensmiddelentechnologie. Dietist.


Asc Virgo | MC Gemini
Virgo georienteerd op orde, regelmaat, hygiene en lichaamsreiniging is erg mentaal ingesteld. Betrekkingen waarin de overmatige belangstelling voor de gezondheid nauwkeurig kan worden geinspecteerd, is hier geschikt. In combinatie met Gemini geeft dit extra veel bewegelijkheid. Bacteriologisch onderzoek. Een periode om nieuwe uitvindingen en of toepassingen te bedenken omtrent de hygiene. Gemini is samen met Virgo de ideale combinatie om zich toe te leggen op techniek. Technische toepassingen.

Asc Libra | MC Cancer
Hier is het verlangen te komen tot overeenstemming met de omgeving. Er is bereidheid tot samenwerken. En er is verlangen naar een prettig uitziende omgeving. Het interieur moet prettig en veilig aanvoelen. Hier komen in aanmerking alle beroepen die met mooi wonen te maken hebben. Dus de stoffen-ontwerper, de binnenhuis-architect, de styliste. Comfortabel wonen. Het zwembad in de tuin. Elegante vormgeving in huis.


Asc Libra | MC Leo
Libra houdt van elegante communicatie. Esthetische luchtige vormen. De Leeuw geeft bij voorkeur uitdrukking aan de individualiteit. Gedurende deze periode is van veel mogelijk. Het heeft in ieder geval betrekking op charme. Beroepen die in aanmerking komen zijn mode-ontwerper, mannequin, alle beroepen die met het uiterlijk te maken hebben zijn hier op z'n plaats. Mode- fotograaf- make-up - magazines - wonen - dessins - designs.

Asc Scorpio | MC Leo
Deze Ascendant beschikt over goede ver-ziende eigenschappen. En in combinatie met Leo die graag anderen en via die weg zichzelf in de schijnwerpers plaats is hier iedere betrekking geschikt waarbij men kan organiseren. Het doet er niet toe wat. De organisatie van een grootscheepse verhuizing of de 25 jarig jubileum. Alles zal keurig volgens protocol verlopen.


Asc Scorpio | MC Virgo
Gedurende deze periode is deze geborene het meest geschikt voor werk dat grote nauwkeurigheid vereist, werkzaamheden die in het wijdste verband met leven en dood te maken hebben. De bacterioloog, de detective, analist van alles wat met de dood te maken heeft, laboratorium-medewerker, bedenker van nieuwe geneesmiddelen. De apotheker. De gifmenger. De bloemetjes en de bijtjes. Insecten-verdelger. En op allerhoogste niveau. De wijsgeer.

Asc Sagittarius | MC Virgo
Gericht op idealen en vergezichten, het reizen gecombineert met het analytisch vermogen. Het buitenland vermengd met de taal en de analyse. Geschikt als tolk, vertaler. Contracten opstellen met het buitenland. Internationale analist.


Asc Sagittarius | MC Libra
Vriendelijk, charmant, kan goed met andere mensen opschieten, public relations, makelaar. Gedurende deze periode trekt deze geborene er graag op uit, maakt graag korte en lange reisjes en komt graag in contact met de mooie dingen van het leven. Alles wat met reizen te maken heeft, met schoonheid is geschikt. Reisprogramma's, foto-shoots in het buitenland. In -export van make-up, pruiken en ander schoonheidsartikelen.


Asc Sagittarius | MC Scorpio
Gedurende deze periode is behoefte aan activiteit, bijvoorkeur in den vreemde alsook het diepgravende talent, het onderzoekende karakter dat verlangt naar een gevaarlijke baan waarbij de boel nogal eens op scherp komt te staan. Hier valt te denken aan de chemicus, metaalkundige, bioloog, mijnonderzoeker en bijvoorkeur in het buitenland. Waar men als expeditie-leider het een en ander tot de bodem mag uitzoeken.

Asc Capricorn | MC Scorpio
Alle betrekkingen die met de top en de dood te maken hebben. Ambities en stervelijkheid. Ik zou zo zeggen: de maffia. Maar goed... Begrafenisondernemer. Rouw-advertentie-plaatser. Hoogwaardigheidsbekleder. Museumdirecteur. Door de dood van een kunstenaar stijgt de waarde van het werk.


Asc Capricorn | MC Sagittarius
Gedurende deze periode is hier sprake van ambitie vergezeld van visie. Men wil er gaarne op uit trekken om zo te komen tot een zekere welstand. Er wordt intensief contact gezocht met hooggeplaatsten in het buitenland waarmee zaken kan worden gedaan. Ook is er voorkeur voor wetenschappelijk, vernieuwend en baanbrekend werk. Steen en Visie. Geologie, Archeologie, Innovatieve bouwtechnieken. Bestaande bouwwerken ter renovatie en modernisatie.

Asc Aquarius | MC Sagittarius
Grote vrijheidsliefde gaat gedurende deze periode gepaard met het verlangen tot reizen en alles wat de inzichten verbreden. En de visie verbreiden. Hier wordt graag gereisd en met andere gelijkgestemden van gedachten gewisseld over de samenleving hier en daar. Het beroep van de missionaris, de antropoloog, en simpeler: de reis-begeleider, de gids in het museum. Alle technische snufjes die bijdragen aan de reis. De vliegtuigpiloot.

Asc Pisces | MC Sagittarius
Geschikt voor mentale en intellectuele activiteit maar niet bepaald degelijk. Vissen zwemt graag naar believen alle kanten op en laat zich niet beet nemen. Met deze kwaliteiten is men geschikt als accountant. Ofwel alle zaken waar men slim, handig en ongrijpbaar moet zijn. En te beschikken over krachtige mentale vermogens.Up | Down | Top | Bottom
Yod | DeAardeVanuitDeHemel | Noordelijke Maansknoop | Spirituele Astrologie | Karmische Astrologie | Relatie Astrologie | Maan Astrologie Tekens I Astrologische Huizen | Zon Maan en Planeten | Zodiacale Aspecten . Carrieregids | Beroep in de Horoscoop De Ascendant | Solaar Horoscoop | Pr. Asc | Pr.Zon | Pr.Maan| Problemen | Hypnose| Astrologie Economie | Ascendant Midhemel

<body> ZwarteMaanYodVegetarischEtenSpiritueleAstrologieRelatieAstrologieReincarnatietherapieReincarnatiePsychologischeAstrologieProgressieveNieuweMaanPlanetenMaansknoopMaanGelukspuntCheironAstroTherapieAstrologieTherapieAstrologieTekensAstrologiepleinAstrologiePlanetenAstrologieHuizenAstrologieConsult<b>Asc</td> </body>